Wie we zijn

Bij ZND Nedicom staan betrouwbaarheid en vakmanschap voorop. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van de duurzame buitenschil van een gebouw, oftewel de future building envelope. Dit doen we vandaag de dag met zo’n 90 medewerkers. Vraag je iemand van ZND Nedicom hoe het is om hier te werken, dan zal je horen dat er veel gedaan wordt aan talent ontwikkeling, dat er een informele en collegiale sfeer heerst en de mensen met plezier naar het werk gaan. ZND Nedicom is innovatief en vooruitstrevend wat zorgt voor vernieuwing en diepgang in de functies.

Benieuwd geworden of ZND Nedicom jou een mooie nieuwe stap te bieden heeft? Bekijk dan eens de openstaande vacatures en de projecten die we hebben voltooid.

Wat we doen

Wij ontwerpen en realiseren de toekomstige buitenschil van gebouwen, oftewel: the future building envelope. We streven naar duurzame oplossingen op het gebied van dak en gevel, professioneel dak en gevelbeheer en dakveiligheid.

Als buitenschilspecialist is ZND Nedicom toonaangevend in de branche. Op het gebied van dak en gevel heeft het bedrijf een vernieuwende visie op ontwerp, realisatie en beheer. Daarmee is ZND Nedicom een gewaardeerd partner voor gebouweigenaren, architecten, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en adviesbureaus.

Vanuit een drietal vestigingen in Eindhoven (dak), Asten (gevel) en Nieuwegein (dak) wordt u met betrekking tot uw complete dak- en gevelproject geheel ontzorgd.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×