Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bedrijfsleider Service

Emrah Kurtoglu

In mijn werk ervaar ik veel vrijheid. Ik voel en krijg vertrouwen en mag beslissingen op eigen houtje maken. Binnen ZND Nedicom heb ik door kunnen groeien tot Bedrijfsleider Service en Onderhoud. Een kans die ik met beide handen heb aangepakt. We zijn echte pioniers in de branche, de directie is betrokken bij de medewerkers en we werken via korte lijnen.

Dakdekkers

Ad en Robin Endevoets

Wat ons werk zo mooi maakt is de vrijheid die je hebt op het dak. Op dat moment is het jouw werkplaats en ben je zelf verantwoordelijk voor het eindresultaat. ZND Nedicom zorgt ervoor dat alles netjes geregeld is, we werken dan ook met goede en veilige materialen die op tijd geleverd worden en altijd voorradig zijn. Deze betrouwbaarheid zorgt ervoor dat we ons vakmanschap zo goed mogelijk uit kunnen oefenen en kwaliteit kunnen leveren.

Projectleider

Tim Vrenken

ZND Nedicom is een mooi en warm bedrijf. We werken in hechte projectteams waarmee wij een diversiteit aan projecten realiseren. Deze diversiteit maakt het werk en je functie alleen maar mooier. Gevelplaten, sandwichpanelen, keramische tegels, composiet, houtwerk en noem maar op.

Technisch Commercieel Adviseur

Marc Hesen

ZND Nedicom staat te boek als betrouwbaar en zal er alles aan doen om gemaakte afspraken na te komen. Een mooie uitgangspositie wanneer ik met klanten in gesprek ben. Binnen de organisatie wordt er veel vrijheid en vertrouwen gegeven aan de medewerkers wat zorgt voor extra motivatie. Er heerst een fijne informele werksfeer en we hebben iets voor elkaar over, dit is met name goed te merken vanwege het werken in projectteams binnen ZND Nedicom.

Hoofd Bedrijfsbureau

Robbie Engelen

ZND Nedicom staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze betrokkenheid om van ieder project iets bijzonders te maken is van meerwaarde voor onze klanten. We denken in oplossingen om samen tot een goed eindresultaat te komen. We werken met projectteams zodat we samen met de klant een project van begin tot eind soepel te laten verlopen. Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk vanwege de collegiale en informele sfeer die ons bedrijf kenmerkt.

Gevelmonteur

Diede van den Boomen

Het is een fijn bedrijf om voor te werken met leuke mensen om je heen. Ik werk nu ruim 5 jaar bij ZND Nedicom. Ben hier begonnen als Leerling Monteur en werk nu inmiddels als Leerling Voorman. Het fijne aan ZND Nedicom zijn de doorgroeimogelijkheden, fijne collega's, werken met goeie materialen en machines. Ook is er een fijne sfeer en werken we vaak voor grote exclusieve bouwen. Je krijgt er veel verantwoordelijkheid maar je wordt niet zomaar in het diepe gegooid. Zo kan ik mezelf heel goed verder ontwikkelen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×